Blog

In m’n atelier

Hallo daar!

Fijn dat je er bent, hier op mijn gloednieuwe website. Ik ben er zelf best wel een beetje trots op. Dat je nu hier op één plek al m’n schilderijen en insectenposters kunt zien. Ben benieuwd wat je ervan vindt…!

Atelierhondje Emy (ja, er sneuvelt soms een kwast..)

Ik wil je graag vertellen en laten zien waar ik werk. Want, jawel: in mijn eigen atelier! Oh wat was ik blij toen ik de sleutels kreeg een paar maanden geleden.

Mijn atelier zit in de Papiermolen in Groningen. Dat is een monumentaal pand en kijkt uit over het buitenzwembad. Vroeger waren dit de kleedkamers, maar al jarenlang is het een broedplaats voor creatieve ondernemers. Wat heel leuk en inspirerend is! Ik kijk uit over het kinderbadje. Nu nog leeg, maar straks pieren en spetteren daar allemaal koters. Vast gezellig ;). En ik kijk er nu al naar uit om tussen het schilderen door een frisse duik te nemen. Welke studio heeft dat nou?

Ik laat je even een paar foto’s zien. Het is heel licht, wat superfijn werkt. En ik ben nooit alleen, want mijn jonge hondje Emy (de atelier-mascotte eigenlijk) is vaak mee.

 

   De opslag in de kast.

Mijn fijne tekentafel (en licht!!)